Klar med allt plugg nu!

Är klar med allt plugg nu, så jäääääääävla skönt! Fan vad jag pluggat de 2-3 senaste veckorna. Men nu är det över och nu är det bara att hoppas på det bästa när det gäller betygen. Tror inet jag kommer få något mvg.. Eller jo kanske hemkunskap men jaja! Ska iallafall iväg på genrep inför liverpool snart. Hoppas det blir nice.
Ni kan få en video från rasten idag haha!



Kommentera här!
0 kommentarer



En annan klänning från nelly.com

Jag beställde två kläninngar, den andra är blommig med volang. Jag gillade den rosa med spets bäst! Men den var också nice. :)



Kommentera här!
0 kommentarer



Svar:

felicia om Skolavslutningskläder:
fan va fiiin, vart har du köpt den? :)

svar: Tack! Nelly.com :)




Kommentera här!
0 kommentarer



Köpt skor

Idag har jag köpt skor med elin i liljeholmen. Innan det var vi med hennes kompisar! Köpte iallafall ett par svarta klackar och ett par ballerina. Behövdes verkligen!

Jag & Elin



Kommentera här!
0 kommentarer



Skolavslutningskläder


Ignonera mitt face men.. japp! Den här får det bli, det stod mellan den och en annan.



Kommentera här!
3 kommentarer



Maraton

Tjo ska jobba på maraton idag.. det är därför jag är uppe nu. :)
Hoppas av hela mitt hjärta att vi slipper väskorna och får dela ut dextrosol som dom gjorde förra året. Isåfall kan man ju smuggla några till sig själv också haha! Men så det blir ingen uppdatering idag eftersom jag ska jobba. Och maraton är ju väldigt stort så det kommer vara massa folk och så så de kommer ta ett tag innan jag kommer hem. Springa 4 mil... är ju stört



Kommentera här!
0 kommentarer



True colours



Så jävla fin låt



Kommentera här!
0 kommentarer



Diamonds <3


Hade en riktigt nice träning idag med Diamonds! Vi gjorde trevåning!
Skitnice! Sen hade vi gymnastik ganska länge, körde lite bygg och sen hoppade vi typ. Hoppade ett hopp vi typ inte brukar hoppa, för att testa på liksom! Ja men den här träningen var iallafall en bra start på helgen! :)
Och jag får panik över att om 20 dagar så är diamonds 2010/2011 över.. Kommer sakna det så jävla mycket



Kommentera här!
0 kommentarer



Friday

Idag har jag träning.. alla mina kompisar skulle vara på långsjön och ha jättekul! Faan, älskar att träna men hatar att ha träning på fredagskvällar.. Det förstör verkligen. Imorgon ska jag gå upp 9 för att jag ska jobba på marathon och på söndag är det träning igen... Kommer inte han något liv den här helgen :( Måste åka till stan också men vettfan när jag ska hinna det. Jaja, ska se posetivt: det är helg iallafall!

Elin förra gången vi jobbade på vårruset



Kommentera här!
2 kommentarer



Vårruset

Tja, ska vara funktionär nu på vårruset! Hoppas bara inte att vi får sortera väskor det är det värsta somm finns.. Fast jag tror vi kommer få göra det, vi brukar få de jobbet :( Aja får hoppas på att det finns gratissaker iallafall! Älskar sånt hehe.. Gratis smakar bäst!



Kommentera här!
0 kommentarer



Skolavslutningsklänning?

Känner lite panik över klänning inför skolavslutningen.. Hittade en hemma som jag skulle kunna ha eftersom jag inte hittar någon annan i någon affär... fast jag måste typ klippa av tights å ha under den här för att annars kommer den säkert flyga upp :)




Kommentera här!
0 kommentarer



Kocken


Kolla vad grymma jag lagade till middag! Ser det inte lite proffsigt ut? Är fan stolt. Brukar bränna och laga äcklig mat typ.. Eller det enda jag kan annars är pasta och potatisbullar typ.



Kommentera här!
0 kommentarer



Kemi kan ta sig

Vi har fått världens svåraste prov seriöst.. Eller, vi har haft skitkort tid på oss att lära oss så mycket. Alla mina kompisar ska satsa på g på provet, tom alla dom som har mvg i NO/KEMI i vanliga fall. Fattar inte varför dom ger oss så mycket.. Det är fan galet. Jag har iallafall köpt energidricka så jag ska klara av den här skiten!




Kommentera här!
0 kommentarer



Jorden gick inte under, wie!

Fast jag trodde faktiskt inte på det sådär jättemycket! Jag hade inte ens koll på tiden när den skulle gå under haha.. Vissa sa att den skulle gå under 6 och vissa 12. Men klockan 12 skjutsa linn mig på moppen så det skulle fan vara hiundra gånger större chans att jag dog utav det om man tänker på hur hon kör haha! Men jag hade iallafall en skitrolig kväll igår. Hände inte så jättemycket men den var ändå nice :D
Sen sov jennifer här, vi somnade typ halv 3 och när jag vaknade är hon borta som vanligt haha..




Kommentera här!
0 kommentarer



Fail

Jorden har inte gått under


Blev bara lite dimma

Domedagsprofeten Harold Camping förutspådde att en världsutplånande jordbävning skulle slå till klockan 18 i Nya Zeeland och sedan svepa över resten av jorden.

Det blev bara lite dimma.




Kommentera här!
0 kommentarer



Tidsinställt

Hej! Nu är jag på träning och ni läsare är säkert ute med vänner eller kanske är hemma och myser? Vad vet jag. Jag tror nog att ni njuter av att det är fredag iallafall! Jag gör det iallafall. :)



Kommentera här!
0 kommentarer



Fredag!

Fan vad skönt med helg! Klarade tyskan idag, så jävla skönt. Det stod typ mellan om ajg fick eller ig. Och jag blev godkänd! Fast måste göra ett till steg, men vet att jag kommer hinna fixa det! Nicenice! Idag fick vi se en film om gymnasieval också.. alltså jag är helt lost, vet inte vart jag vill gå? Blev inte intresserad av någon av linjerna som de visade. Kommer få hamna i sånt där gymnasium för dom som inte kom in på något gymnasium.. Panik :(
Imorgon ska jag träffa massa folk och göra dagen så jävla bra ifall den skulle gå under, fast det tror jag inte riktigt på men... Ändå! Om en halvtimme drar jag på träning. Så vi hörs ikväll! Puss



Kommentera här!
0 kommentarer



Jag genom tiderna!

Jag kan börja med typ 4an.. Jag var riktigt jävla ful. Seriöst... Jag brydde mig typ inte om hur jag såg ut, och det syndes verkligen haha! Sen var jag blyg som in i helvete. Jag och mina kompisar var lite wannabes. Fast jag var inte det på utsidan vad jag minns, eller ja. Vad som syns på bilder. Jag var lite pojkflicka typ.
Haha ja... biff redan då iallafall!


Sen kan vi gå över till typ 6an. När jag började i kunskapsskolan. Jag var fortfarande blyg då. Men jag bytte skola och kompisgäng. Jag lärde känna nya människor som är mina allra bästavänner idag! Jag förändrades väl lite mer då också! Kanske började bry mig lite om hur jag såg ut då. Fast fortfarande så skrattar man ser bilder därifrån. Om man tänker på hur man valde att se ut, vilka kläder man använda osv.


Sen till 7an.
Under sjuan har jag varit blond, brunett,svarthårig. Fjortis,normal och typ allt.. Jag förändrades jättemycket under 7an. Min tid när jag såg ut som en äcklig fjortis är nog den jag skäms mest över.. Och den jag blir mest retad av nu haha! Men alltså. Jag förstod inte ritkigt på mig själv om hur jag kunde se ut som jag gjorde då. Allt fixande gjorde mig bara fulare. Men då var jag inte lika blyg som i 6an men fortfarande kunde jag vara blyg ibland.
Många gick också på mig och började bråka med mig för att jag var ''fjortis'' dock var det bara massa kommentarer på bloggen osv. Anonyma såklart, vad annars? Det var iallafall skitjobbigt att ha blogg då iallafall, för om jag typ bara sa något litet fel så skulle dom såklart kommentera det och såklart lägga till att jag var fjortis osv. Onödigt tycker jag.. Visst förstod att dom tyckte jag var fjortis men ändå onödigt att skriva så.


Och sen 8an.
Nu närmar det sig slutet av 8an. Och under 8an har jag förändrats, men inte lika mycket som i 7an..
Under åttan har jag slutat med löshår, slutat använda så mycket smink, slutat med alla sånna fasoner. Nu är jag helt vanlig tycker jag. Och jag är inte alls lika blyg som jag var förut. Visst kan jag vara blyg ibland för personer jag inte känner, men jag är oftast glad av mig. :)




Kommentera här!
2 kommentarer



Pluggandet dödar mig

Jag har gjort klart min intervju i engelska idag, nice känns jävligt skönt. Fast sen måste jag göra svenska nu också.. Skolan kommer vara ett helvete den här veckan! Jag blir sur pga allt plugg också eftersom jag är så jävla stressad. Gash! Men efter de här två veckorna kommer det bli skönt! Är det bara jag som är cpstressad?


Fjortisruta är ju ganska snyggt.. nej men hatar min näsa så hade faktiskt inget val.



Kommentera här!
0 kommentarer



Omg!

Jorden ska tydligen gå under på lördag.. asså jag är så jävla rädd så jag vet inet vart jag ska ta vägen!
Att jorden ska gå under är typ min största rädsla.. :(
Här är länk för er som vill se videon: http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-pa-lordag%C2%AD%1C%C2%AD




Kommentera här!
1 kommentarer



Plugga..

Fan har prov imorgon! Det handlar om att flytta hemifrån, bostadsrätt, försäkringar, lån och sånt.. snark :(
Och jag måste satsa mvg på det här provet.. So I better work! Vi hörs typ imorgon, puss.




Kommentera här!
0 kommentarer



-

Har inget att blogga om seriöst... Min blogg är nog den tråkigaste som finns också eftersom jag bara bloggar om vad jag gör på dagarna typ.. Hmm, men aja är ändå inte värsta satsarbloggen så! ;)




Kommentera här!
0 kommentarer



Träning

Tja, har snart träning. Efter träningen ska jag försöka plugga litegrann! Både matte och till provet.. usch hatar att plugga :( men vi hörs ikväll! PUSS



Kommentera här!
2 kommentarer



Jävla tjat om melodifestivalen

Hör alla grannar skrika, hela facebook är bombat med händelser om melodifestivalen..
Själv är jag inte ett dugg insatt, tycker inte sånt där är så kul.. Och så kan de bero på att jag inte kollade på det haha! Har vart ute med typ dom från min förra skola och sen var elin och sofia med. Var ganska segt.. vi hade inte så mycket att göra men ja. Hemma nu iallafall och ska väl antagligen sova snart eftersom jag har träning imorgon.


Sara var iallafall på topp ikväll!



Kommentera här!
0 kommentarer



Grattis papi

Idag fyller min pappa år! Grattis! :D<3

Jag och pappa i turkiet.. såg ut som en ja vet inte vad så va tvungen att täcka över mig men det är ju inte jag som fyller år så de gör ju inget att jag inte syns :)



Kommentera här!
0 kommentarer



Seg

Hej, är fett trött och seg nu. har vart och tränat och dog lite efter styrkan säger jag bara haha! Sen så är jag väldigt klantig av mig och fångar typ.. jag vet inte hur haha! Jag tar det jag får tag i bara toppen inte gör illa sig och det har slutat med en svullen näsa.. snygg jag känner mig nu alltså!
En annan sak.. jag vet inte vad jag ska göra imorgon. Jag tänker inte sitta hemma bara men gaaah. döda mig



Kommentera här!
0 kommentarer



Fredag den 13de

Idag är det fredag den 13de.. Scary!
Men inget har hänt hittils, eller bara att jag vaknat 2304024023 gånger inatt och inte kunnat somna om. Men det kanske inte gills. Idag ska jag iallafall till praon som vanligt sen har jag träning. Imorgon ska jag fira pappa sen vet jag inte vad som händer. Träffar väl antagligen några :)

Kan bjuda på en gammal bild, har tyvärr inga nya...




Kommentera här!
0 kommentarer



svar

Anonym om Drar till praoen nu!:
vart fick du bilden?? :)

svar: Från min mammas kamera :)


Hej suddig bild!



Kommentera här!
1 kommentarer



Drar till praoen nu!

Ska till praoen nu, sen ska jag kanske träffa en person efter! Niiice
Svar till Linn: Vi ska åka med min pappa och syster! :)

Bild från sm



Kommentera här!
2 kommentarer



Plugga

Måste plugga nu... fyyyyyyyyyyy vad tråkigt! Elin kom hit och berättade en liten grej för mig vid typ 6 så jag sket i att plugga då för det var mycket roligare än det här! Men nu har hon dragit så nu måst ejag sätta igång.. :(
Btw så kanske jag och elin ska åka till gotland en vecka i sommar. Fatta vad nice! Bada, bli bruna vara ute på kvällarna i visby osv! Hoppas det blir av! :D





Kommentera här!
3 kommentarer



Solar på ballen





Kommentera här!
1 kommentarer



Godmorgon!

Ska äta frulle sen fixa mig och sen åka tilll praoen nu! Faan vad jag hatar att sluta 5 :( Men endå skönt att börja 1... asså jag kan inte bestämma mig haha! Men tycker mer synd om dom som börjar typ 8 och slutar 4!
Idag ska jag fan ha shorts, det är ju skitvarmt ute! Och jag ska stå inne i ett cafe hela dagen.. GAAAAH
Aja, kan bjuda på en bild på mig från fotningen igår.. Och jag ser ut som en kamel i cheersmink och kläder så ni vet!



Kommentera här!
0 kommentarer



PRAO

Har glömt att berätta att jag praoar tror jag? Men jag praoar iallafall på cafe string! Det är skitmysigt där faktiskt. Jag jobbar kl. 1-5 så om ni vill hälsa på ska ni komma då! ;)




Kommentera här!
0 kommentarer



Diamonds are shining from the floor to the heaven

Hej! Kom nyss hem från träning. Vi tog lagfoto och enfoton.. Känner att jag blev jävligt ful på den eftersom jag koncentrerade mig på att kunna balansera i min scale... oups! Alla skulle dra trick typ och jaa! Sen byggde vi lite, gjiorde om grupperna och så. Jag och ylva bygger tillsammans nu och de går asbra. Förut gick de åt helvete när vi byggde tillsammans, men nu var det skitstadigt! Gillas! Sen åt vi tårta för att fira SM guldet! :D



Kommentera här!
0 kommentarer



.

Tumblr_lku82mhkzd1qbpwzeo1_500_large

En killes skönhet ligger inte i utseendet eller i musklerna,
det ligger i personligheten och kärleken han ger till tjejen



Kommentera här!
0 kommentarer



Svar på kommentar

ylva :D om Om SM:
Bäst i fucking SVERIGE* din jävel <3

svar: Oj, jag menade sverige inte stockholm! Oups... BÄST I SVERIGE MENADE JAG!



Kommentera här!
0 kommentarer



Veronica Maggio

Jag har börjat gilla Verinoa Maggio. Det är helt sjukt.. brukar inte gilla sån musik! Men det är texten som är så bra! Det är därför jag började lyssna på henne, och för att alla tjatade om hur bra hon var. Och det låg faktiskt något i det!


Den här texten alltså ♥



Kommentera här!
2 kommentarer



Händiga bruden

Jag hittade en gammal prickig klänning hemma! Den var skitlång och jag såg ut som en nunna i den.. seriöst. Det är snyggt att ha långa klänningar men den här var inte fin som lång, verkligen inte. Så jag tog fram en sax och klippte av den. Och nu är den kort! Så enkelt var det, och nu har jag en klänning att använda. Weeho



Kommentera här!
0 kommentarer



HISS ELLER DISS?



Den är så jävla cool tycker jag! Men jag vet inte om jag vågar använda den. Och om den passar på mig, den passar bara på vissa osv. Men jag gillar den fast vågar inte använda den hehe... Vad tycker ni? Borde jag våga?



Kommentera här!
5 kommentarer



jag dööör

Jag har så jävla ont i halsen så jag dör! Kan inte svälja, dricka eller äta typ :(
Fast det är värt det, för det kommer nog från SM! Och då äre sååå värt!

Vicky&jag på SM



Kommentera här!
0 kommentarer



Om SM

I fredags åkte som sagt mitt lag diamonds och dragons till borås för att tävla SM. På lördagen var det dragons som skulle tävla och dom tog hem silver! Vilket jag tycker är skitbra! Men på söndagen var det ju vår tur, vi taggade och grejer. Och sen körde vi! Allt stod, förutom pyrren. Men vi ´fick jättemycket beröm om att vi var så duktiga osv. Det gjrode oss iallafall lite gladare. Men sen så bara stod vi dä rmed guldet! Kändes så jävla galet. Sveriges bästa juniorer. Det är ju sjukt. Groupstunt vann också sm guld och MVP! MVP är som mest minnesvärda pris. Bara ett lag kan få det och det var diamonds groupstunt. Så jävla ballt!
Men nu ska ni få se videos från SM!

Här är Diamonds, vi vann ju guld! Här är Di4monds (groupstunt)De är 4 tjejer från vårt lag som tävlar det, dom vann guld och MVP!



Kommentera här!
2 kommentarer



Bäst i Sverige

Hej sitter På bussen hem med Diamonds som Sveriges bästa juniorer! Sm guld alltså, woop woop! Men bloggar kanske imorgon, puss



Kommentera här!
0 kommentarer



SM 2011


Taggad till tusen! Alltså åååh ni kör vi Diamonds!
Som Ylva sa: Diamanter är mer värt än guld ♥



Kommentera här!
0 kommentarer



Om sanningen ska fram, vill du ligga med mig då?




Kommentera här!
0 kommentarer



-




Håller på att plugga.. eller ja, är typ klar med engelskan! Fast jag fattade inte allt.. så måste be om hjälp imorgon.
Jag hatar att fastna i skolan, vilket jag gjort typ hela terminen. Inte bra!



Kommentera här!
0 kommentarer



Tom Tits

Hej! Vart på tom tits med med skolan idag. Var ganska kul! Fast det är inte så roliga expriment där tycker jag.. Men aja det var iallafall kul att vara med kompisarna i skolan å så! Gick i mörka rummet faktiskt.. Är stolt om man tänker på hur mörkrädd jag är hehe :)



Kommentera här!
0 kommentarer



Så jävla taggad!

Är så jävla taggad på att träna så de är sjukt.. Men jag tänker på SM och flashbacks från DM! Känslan när de ropade upp vårt namn i högtalarna och jag fattade verkligen inte att vi vunnit.. Så jävla glada vi var då!
Ni som tävlat/kört en viktigt match och vunnit, ni förstår känslan!



Kommentera här!
0 kommentarer



Turkiet

Åh ska åka till älskade turkiet i år igen! Det var skitnice där förra året. Och i år ska vi åka till alanya, hoppas de är nice där med! :) Vi ska iallafall bo på hotell white gold. Niiiiceeee

31-14 augusti! Lääängtar som fan



Kommentera här!
1 kommentarer



TISDAG


Hej på er! Idag är det ju tisdag för er som inte visste? Vilket innebär sista träningen innan SM! Nervös eller nervös liksom? Gaaah! Allt måste gå perfekt!


Och svar till anonym: Mina glajjor är köpta på h&m!



Kommentera här!
0 kommentarer



Uttråkad



När man är uttråkad är webben ens bästa vän! Tack för att du alltid finns där för mig <3



Kommentera här!
1 kommentarer



Måndag

Heeej! Kom nyss hem, eller aa okej de va typ en timme sen men endå!
Var hemma hos Elin med filip nahom och micke och elin såklart :)
Hon svimmar hela tiden efter sin operation.. det är skitläskigt! En gång sprang vi runt och letade efter henne i huset sen låg hon där på mattan själv stackaren :( Men vi gjorde typ inget speciellt egentligen. Just chillin :)



Kommentera här!
0 kommentarer



svar på kommentar!

SnubbäN om Killar kolla hit!:
Nej den där Jennifer ;)

svar: Asså jag får inte ge ut hennes nummer i bloggeeeen!
Men kommentera henens blogg istället: http://randomshit.blogg.se



Kommentera här!
0 kommentarer



Svar på kommentarer


Svar:
1. Ja det är lillmickan!
2. Jag tror nog inte jag får ge ut hennes telefonnummer i min blogg.. men adda henne på facebook bara!
3. Elin, linn, alexandra är dom längsta, dom är ca 170.
Ylva, ada, jennifer, är ca 165 cm långa
Lillmickan, magie och caroline är ca 160 cm långa
Alltså vissa är lite längre eller kortare men de är på ungefär liksom



Kommentera här!
0 kommentarer



Outfiten för valborg

Hade inte på mig koftan inomhus! Hade bara för att jag trodde vi skulle vara ute först.
Sen hade jag ett par svarta jeansleggings!




Kommentera här!
1 kommentarer



Planer för dagen

Jag ska typ bara vara hemma och städa.. fyfan vad tråkigt!
Micke fråga om jag ville träffa dom men jag orkar inte fixa mig och jag vill heller inte gå ut och se ut som största luffaren, fast jag kanske orkar sen.. Hmm vi får se :)

Ska iallafall:
Putsa fönster (Jag får pengar för det wiee)
Städa mitt rum
Dammsuga
Plocka under alla kläder över hela mitt golv..

Alltså mitt rum är verkligen kaos som ni ser på bilden under..

Haha det är mitt gamla löshår som ligger i hörnet där.. fräscht



Kommentera här!
0 kommentarer



Killar kolla hit!

Jag har så jävla snygga tjejkompisar! Men tyvärr är jag intresserad av killar och därför bjuder jag på dom till er nu, så killar ta för er! Fast om ni sårar dom.. då jävlar! ;)


Namn: Alexandra Olofsson (Alex Olofsson på facebook)
Ålder: född 1996
Intressen: Cheerleading, kompisar osv.
Om henne: Som ni ser är hon så jävla snygg så jag vet inte vad! Alltså hon ser sjukt bra ut.. Och hon är alltid glad och sprallig och skrattar mycket. Bjuder på sig själv osv. Hon är skitsnäll och inte alls blyg. Ett riktigt kap alltså!


Namn: Linn Gustafsson
Ålder: född 1996
intressen: Fotboll, kompisar osv.
Om Linn: Den här tjejen är typ en av de roligaste jag känner! Hon är så jävla cp och får en alltid att garva lika mycket! Och sen är hon ju fett snygg också.. Har värsta bikinikroppen! Långa fina ben osv! Hon är skitsnäll också så ni borde haffa henne! :)


Namn: Ada Hök
Ålder: 1996
Intressen: Fotboll,innebandy, kompisar osv.
Om Ada: Ada är världens snällaste tjej! Man kan prata med henne om typ allt! Sen är hon så jävla naturligt vacker. På bilden har hon inte smink och se hur fin hon är ändå?! Hon är ialalfall assnygg och skitsnäll. Fast jag varnar er.. Hon är jävligt seg och efterbliven man får förklara saker för henne i typ en timme innan hon förstår något.. Men annars är hon ett riktigt kap! :D


Namn: Elin Pettersson
Född: 1996
Intressen: Kompisar, (fotboll&innebandy men hon har paus just nu)
Om Elin: Elin är så jävla rolig av sig själv! Alltså hon drar inte skämt och så utan hon gör så roliga saker så man alltid garvar åt henne! Skitbra tjej att prata med, förstår alltid och hjälper alltid till även fast hon inte tycker det är rätt gjort osv. Sen älskar hon killar.. och typ alla killar älskar henne också! Inte så konstigt eftersom hon är så himla snygg! Hon är jättefin jag lovar boys!


Namn: Ylva Jansson
Född: 1996
Intressen: Cheerleading med mig :D, valthorn, kompisar osv.
Om Ylva: Hon är nog den stördaste människan jag känner! Man skrattar ALLTID när man är med Ylva. Hon är så jävla rolig och bjuder på sig själv så jävla mycket! Kanske lite för mycket ibland asså hahaha! Och hon är vääääärstaaaa biffen! Jag skojar inte! Och ni ser ju hennes kropp på bilden? mhhh sexiiii haha nej men hon har fett fin kropp! Och finaste och största ögonen! Haffa!


Namn: Caroline Danziger (Caroline Engvall på facebook)
Född: 1996
Intressen: Kompisar osv.
Om Carro: Världens snällaste tjej här med! Kan prata med allt om henne, verkligen allt. Bjuder också på sig själva ganska mycket och är som elin när det gäller killar! Hon älskar också killar haha! Och hon är också fett snygg, har skitfina ögon och gulliga fräknar! :D Och stora bomber.. Hahaha! Aaa så haffa killar!


Namn: Magie Arandjelovic
Född: 1996
Intressen: Dans, kompisar osv.
Om Magie: Snyggaste serben någonsin! Hon är alltid i full fart och har en ganska rolig attityd haha! Hon kan vara lite kaxig fast hon är ju en liten plutt så inget att vara rädd för ;) Nej men hon är skitrolig och jättesnäll. Hon är överallt hela tiden.. Men hon är skitsöt och har världens finaste hår! Är lite avis på henne sådär! Och bli inte rädda för de där med attityden och det, för hon är världens snällaste annars! Haffaaaa


Namn: Jennifer Ekeberg
Född: 1996
Intressen: Fotboll,ridning,kompisar osv.
Om Jennifer: Den här bruden bjuder på sig själv mest av alla och är verkligen sig själv! Alltså det är det man älskar så jävla mycket hos henne för hon är sig själv till 100% med allt och alla och hela tiden. Och hon skiter i vad alla andra tycker om det. Hon gör sjuka saker som man garvar så jävla mycket åt! Fast nu va de ett tag sen vi träffades.. Men hon är ialalfall skitrolig och skitsnäll! Snygg som faaan också! Har värsta fina ögonen, och kroppen, stoooooor rumpa haha!


Namn: Mikaela Lindahl (Lillmickan Du Vet på facebook)
Född: 1996
Intressen: Fotboll?, kompisar osv.
Om Mikaela: Hon är en liten söt fjortis! Även fast hon själv inet vill erkänna det.. Men hon är skitsöt! Hon har fräknar och så, gulliiiigt! Sen är hon skitrolig, sitter alltid och sjunger när vi är med varandra och hon är grym på det fast hon vill inte visa det för någon annan den jäveln... Men hon är också lite som jennifer, är sig själv och skiter i vad alla andra tycker. Det gillar vi! Hon är en liten busunge också som gör saker hon inte bör och har ofta utegångsförbud.. Så ni killar får ta hand om henne!


Jag har självklart massa andra feettt snygga kompisar men jag orkari nte skriva om fler nu!
Men dom har puddingarna får ni haffa nu!




Kommentera här!
17 kommentarer



Pigga tjejen

Haha tja! Igår vare ju valborg. Var hemma hos Amanda med massa trevliga människor och hade de riktigt nice!
Kom iallafall hem nu och ska äta lite och sen sova.. somna sent och vakna tidigt är ingen hit



Kommentera här!
0 kommentarer