Trött som vanligt då.

Hej, har haft träning sen 5 till 9. Gick faktiskt väldigt snabbt! Vi körde program, gymnastik, bygg och skojbyggde lite i slutet! Så det var en rolig träning :) Innan var jag med jempan, vi kollade typ på tv bara jag var sjukt trött hehe! Imorgon ska jag kolla på nån match med magie o kanske linn, sen är det steka som gäller. Jag vill bli brun man blir så jävla mycket finare då!

Jennifer imorse, hon är där hon hör hemma :)



Kommentera här!
0 kommentarer



Sunday

Hej nu sitter jag i soffan. Jennifer är och duschar vilket hon gjort i typ 23432432423432 timmar nu seriöst.. Eller iallafall över en halvtimme. Idag har jag träning vid 5 så jag pallar inte göra något innan, eller jo vara med jennifer om hon inte ska dra någonstanns! Solen är i moln så kan inte sola :( Har faktiskt fått höra av några att jag blivit brun, wiee! Då kanske mitt stekande på altanen hjälper haha :)

Linn i lördagsmorse, söt tjej :)



Kommentera här!
0 kommentarer



Trött

Kom hem vid 1 och är skittrött nu. Har vart på bio med elin linn filip och nahom. Vi såg baksmällan 2 den var faktiskt skitbra och rolig. Värd att se :)




Kommentera här!
0 kommentarer



ÅÅÅÅÅÅ

Hej jag är på världens sämsta humör nu... ja yay vad kul!
Har hänt massa småsaker under hela dagen som får mig att bli surare och surare. Och nu är typ hela min kväll förstörd. Fett kul... Men ska sudda bort min sura min nu, eller försöka. Ska ut och träffa sofia och linn istället tror jag. Ska kanske också på bio ikväll, äsch orkar inte bry mig jag hamnar där jag hamnar nu :)




Kommentera här!
0 kommentarer



Visste ni att?

  • Jag älskar jordgubbskräm... jag äter det typ väldigt ofta hehe.
  • Jag missar allt mina kompisar gör för att jag har träning på fredagar! Men så kan de gå ibland
  • När jag är med folk jag inte känner vet jag inte vad jag ska säga alls.
  • Jag tänker varje dag ''ska få fin kropp tilll sommaren'' men tar aldrig tag i det förutom att gå på träningar
  • Att jag inte har mer tid att blogga nu, ciao!



Kommentera här!
1 kommentarer