Gästblogg från http://linnochcarolines.blogg.se

Tjatja , Linn  här :D Amanda ville att någon skulle gästblogga så jag kör ett inlägg :)
Nu är jag i Aruba, det ligger i Carribien (stavning?). Har vart det i nästan två veckor nu och jag kommer hem på tisdag morgon. Ska faktiskt bli rätt skönt att komma hem till alla och så. Här är det iaf varmt & skönt, klockan är nu halv 7 och jag har precis duschat. Vi ska snart äta middag I think.
Fyfan vilket misslyckat nyår det var igår asså x) Vi hade bokat bord på en aaasnice restaurang och när vi kom dit så fick vi vänta på vårt bord i 45 minuter. Det var så sjukt mkt folk o grejer. Men sen pallade vi inte vänta längre så vi tänkte att vi drar o kkar nån annan stans, men det var stängt ÖVERALLT, aalla restauranger, alla supermarkets, allt! Så vi trodde inte vi skulle få nått käk. Men sen hitta vi en öppen liten bar där vi kunde få lite käk.

Fan vilket tråkigt inlägg, sorry.. Men vadfan ska man blogga om när man ska gästblogg hmm.. Jag kan köra lite visste ni att om amanda :) Visste ni att...

- Amanda är utseendefixerad? Så fort hon ser en spegel, jag överdriver inte, hon kollar sig i alla speglar. Hon kan nog stå o spegla sig i en timme..

- Hon hade löshår i nästan två år? Ungefär två år, vet inte riktigt, men hon slutade nu i höstas. Duktig chey :) Hon är så himla snygg i kort hår!

- Hon är en bortskämd liten jävel som fick en iphone 4 i julklapp :@?

- Hon är en väldigt fin vän!
Så jävla omtänksam <3

äh kom inte på nått.. Men besök min blogg som jag har med Caroline.

http://linnochcarolines.blogg.se http://linnochcarolines.blogg.se http://linnochcarolines.blogg.se


bild snyggingen jag hitta i arkivet :)




Kommentera här!
0 kommentarer



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback