Jag hatar den som styr SL

Det slutade med att vi tog en taxi från odenplan till träningen?! Först  åker jag till gullmarsplan och då står det att tåget går om 17 minuter mot hässelbystrand. Tillslut kommer tåget efter ca 20 minuter och då går jag och ylva på. Ylva smsar våra tränare och säger att vi nog kommer komma försent. Då kommer vår andra tränare på tunnelbanan och så åker vi med honom. Då släcker dom ner alla lampor och säger att vi måste gå av för att det är något fel i åkeshov (vi ska av efter åkeshov). Då kommer nästa tunnelbana om 5 minuter, vi går på det och bestämmer oss för att åka till alvik och sen ta bussen. Då stannar tåget i en tunnel i typ en kvart sen så åker den vidare till odenplan och stannar. Då säger vår tränare att vi ska ta taxi så då får vi försöka få tag på en taxi under en viss stund, sen åker vi taxi i en evighet känns det som. Fyfan asså!
Vi blev 40 minuter försenade till träningen..

Efter träningen så står det att tåget kommer om en minut. Vi blir såklart skitglada då och hoppar på tåget. helt plötsligt ändrar dom så att den bara går mot rådmansgatan?! Så vi hoppar av i fridhemsplan men inga tåg mot hagsätra går därifrån eller ens något mot gullmars. Sen kommer det upp farsta strand 4 minuter. Vi bestämmer oss för att ta det och åka till blåsut och sedan ta bussen. Kommer det tåget? NEJ! Så vi åker till tcentralen sen får vi byta mot slussen och tillslut får ylvas pappa hämta oss där.

Fattar inte vad dom håller på med? Dom skyller på att det är kallt men vafan vi bor i sverige vad har dom förväntat sig...?!?!




Kommentera här!
1 kommentarer



Kommentarer
Postat av: Elin

bloggens längst inlägg ;)

2010-12-22 @ 00:19:02
URL: http://elinrutpettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback